ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Co je nového

28.07.2021
Shure Axient® Digital ADX5D - dvoukanálový bezdrátový a přenosný přijímač

 

Dvoukanálový bezdrátový přijímač, který se může pochlubit špičkovou kvalitou přenášeného signálu, který je díky kvalitním obvodům a pokročilému digitálnímu audio kodeku k nerozeznání od signálu vedeného po kabelu, nízká latence (pod 2 ms) a vysoký dosah, který zajišťují dvě odnímatelné antény s SMA konektory.

Přijímač dokáže operovat v širokém frekvenčním pásmu (až 184 MHz) s možností nastavení frekvence pro každý kanál zvlášť.

Jeho největšími přednostmi jsou:

- mobilní provedení, které lze bez obtíží nosit v kapse, či batohu, připevnit na kameru, případně zařadit do racku

- slot-in pro kameru

- režim ShowLink® Direct, který umožňuje dálkové ovládání vysílačů i přijímačů Axient Digital, včetně možnosti změny nosné frekvence za provozu

K dispozici je možnost ovládání po síti pomocí softwaru Wireless Workbench® a aplikace ShurePlus™ Channels pro iOS.

Dva pětisegmentové ukazatele zobrazují kvalitu spojení s jednotlivými kanály.

Díky OLED displeji s vysokým rozlišením lze provést všechna potřebná nastavení pohodlně přímo na vysílači. K dispozici je výstup 3,5mm jack pro sluchátka a port USB-C pro aktualizace firmwaru.

Zadní deska je nabízena ve třech konfiguracích s různými typy konektorů, aby vyhovovala vaší aplikaci (prodává se samostatně).

 

Rodina vysílačů a přijímačů Axient® Digital od společnosti Shure nabízí profesionální řešení na poli bezdrátového přenosu zvuku.

Své uplatnění najde kdekoli, kde je potřeba zajistit spolehlivé a kvalitní spojení mezi více osobami pohybujícími se ve větším prostoru. Ať už se jedná o filmový štáb nebo techniky zajišťující hudební festival.

Ať se budete pohybovat po městě, v lese nebo v otevřeném prostoru, jistě oceníte mobilitu, kterou nabízí právě Axient® Digital ADX5D a to bez jakýchkoliv kompromisů v kvalitě.

Více informací na stránkách výrobce.