ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Co je nového

16.11.2021
JBL EON 700 SERIES – PA systém s možností Bluetooth streamování

 

Jako následníka úspěšné řady EON 600 představuje JBL novou řadu, JBL EON 700.

Aktivní reproduktory přinášejí profesionální výkon a naprostou všestrannost jak PA sestavám pro živé zvučení, tak pevným zvukovým instalacím. Kompaktní systém nabízí tříkanálový mix, technologii dbx DriveRack, osmipásmový ekvalizér s připravenými presety, vestavěný zpožďovací systém, Bluetooth konektivitu a univerzální ovládací aplikaci.

Produktová řada zahrnuje:

10“ PA reproduktory EON710

12“ PA reproduktory EON712

15“ PA reproduktory EON715

18“ subwoofery EON718S

 

Díky upgradovaným měničům poskytují jednotlivé komponenty série vynikající pokrytí a vyvážený věrný přednes. Hlasitý a čistý zvuk je tvořen 1300 W s maximálním SPL 128 dB

v případě celopásmových reproduktorů, v případě subwooferu je to 1500 W účinného zesílení s maximálním SPL 131 dB.

Každý reproduktor série EON 700 je založen na nově navržené akustické technologii.

Subwoofer má oproti předchozím řadám značky kompletně přepracovaný basový reproduktor navržený pro ještě lepší výkon, optimalizovány byly i kompresní měniče JBL 2414H. To vše přispívá k vynikajícímu zvuku s přirozenou basovou odezvou a širokým vysokofrekvenčním rozptylem.

Profesionální DSP jednotka obsahuje řadu užitečných předvoleb. V kombinaci s osmipásmovým ekvalizérem poskytuje potřebnou variabilitu, zároveň si ale zachovává jednoduché a přístupné ovládání. Funkce duckingu automaticky sníží reprodukovanou hudbu při detekci mikrofonního signálu, Automatic Feedback Suppresion udržuje zvuk čistý a brání zpětným vazbám.

Naprostou novinkou je vestavěný systém streamování Bluetooth 5.0, který využívá nejnovější protokol pro snížení latence, nabízí širší rozsah a věrnější zvuk. Ovládání systému je možné na zabudovaném displeji EasyNav LCD nebo dálkově prostřednictvím aplikace JBL Pro Connect. Konektivitu zajišťují dva kombinované vstupy a smyčkový XLR výstup.

Série EON 700 nabízí volitelné univerzální držáky pro pevné instalace a horní a zadní třmeny pro zavěšení reproduktorů. Subwoofery jsou vybaveny závitovým držákem celopásmových boxů. Jednotlivé prvky lze snadno spojovat do různých konfigurací.

Stejně jako všechny ostatní reproduktory JBL prochází i ty z modelové řady EON 700 důkladným testováním zahrnujícím nejméně 100 hodin zkoušek. Je tak zajištěno, že budou fungovat bezchybně a konzistentně i v reálných podmínkách.

 

Více informací na stránkách výrobce.