ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Co je nového

04.03.2022
Austrian Audio PG16 - profesionální zvuk pro náročné hráče

 

Dalším rozšířením úspěšné řady sluchátek Austrian Audio je model PG16 zaměřený především na hráče počítačových a konzolových her. Stejně jako u ostatních modelů společnosti je hlavní předností čistý a prostorový zvuk, PG16 dále sázejí i na ergonomický design, kompatibilitu s PC, Mac, PS4, PS5, Xbox (ovladače se zásuvkou TRRS) a certifikaci pro Teamspeak.

Nejmodernější technologie Hi-X vychází z desetiletí výzkumu a vývoje profesionálních zvukových zařízení.Snížení množství pohyblivých součástek umožnilo zlepšení dynamických vlastností a zrychlení odezvy. 44 mm velký měnič s  lineární frekvenční odezvou odhaluje každý zvukový odstín a zabarvení, nabízí věrnou reprodukci bez zkreslení i při nejnižších frekvencích, dojem prostoru umožňuje přesně lokalizovat i ty nejtišší zvukové efekty.

Důležitou součástí PG16 je vysoce kvalitní boom mikrofon, který lze utlumit pouhým sklopením. Požadavek na flexibilitu a mobilitu zohledňuje skládací konstrukce. Nosné komponenty jsou maximálně odolné, zajišťují stabilitu a výdrž, pro přenášení jsou PG16 vybavena lehkou kvalitní taškou. Sluchátka jsou vybavena 1,4 m dlouhým připojovacím kabelem. 

Zvukově jsou PG16 otevřena širokému poli hráčů. Impedance 25 Ohmů zajišťuje odpovídající výkon a dostatečnou rezervu při použití s různými přístroji, frekvenční odezva v rozmezí 12 Hz až 24 kHz pokrývá celé slyšitelné spektrum a činí reprodukovaný zvuk plným a detailním.

PG16 se vyrábí také ve Vídni v Rakousku. Využívají ten nejlepší design a řemeslné zpracování pro co nejlepší zvuk a dokáží posunout zážitek z hraní na vyšší úroveň.            

Více informací na stránkách výrobce.

Promo video.