ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Co je nového

17.05.2022
Austrian Audio OD505 WL1 a OC707 WL - mikrofonní kapsle pro bezdrátové systémy Shure

 

Společnost Austrian Audio slaví úspěch díky technologii Open Acoustic, která umožňuje výjimečně otevřený a transparentní zvuk, navíc dokáže zbavit přeslechy nechtěného zkreslení a rušivých elementů. Nyní je tato technologie dostupná pro ještě více umělců díky mikrofonním kapslím OD505 WL1 a OC707 WL1 určeným pro bezdrátové systémy Shure, Sony a Lectrosonics.

OD505 WL1 je skvělým partnerem sólových i doprovodných vokalistů. Přirozený charakter a vysoká kvalita zvuku dokáží zdůraznit silné stránky jakéhokoli zpěváka. Superkardioidní směrová charakteristika poskytuje pevný základ pro eliminaci okolního hluku a nechává dostatečně vyniknout hlas jako hlavní zdroj signálu, přičemž jsou přeslechy z ostatních nástrojů na podiu výrazně potlačeny. Díky frekvenčnímu rozsahu mikrofonu, je vokál reprodukován věrně, včetně všech detailů.

OC707 WL1 je dokonale přizpůsobená lidskému hlasu, disponuje skvělou citlivostí a umožňuje vyniknout v mixu všem jemným detailům, aniž by bylo cokoli přehnaně zdůrazněno. Optimalizovaný proximity efekt zachovává charakter hlasu zpěváka i při změnách vzdálenosti, techniky nebo úchopu mikrofonu. Perfektně tvarovaná superkardioida zaručuje odolnost vůči zpětné vazbě, inovovaný pop filtr snižuje náchylnost k ruchům. Široký frekvenční rozsah věrně reprodukuje zdroj signálu v celém jeho spektru.

Obě mikrofonní kapsle se vyrábí ve Vídni v Rakousku. Využívají dlouholeté zkušenosti inženýrů a kvalitní řemeslné zpracování pro dosažení co nejlepší zvukové kvality a maximální spokojenosti svých uživatelů.

Více informací na stránkách výrobce:

OD505 WL1

OC707 WL1