ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Co je nového

05.10.2021
Austrian Audio OC707 a OD505 - Kondenzátorový zpěvový a aktivní dynamický zpěvový mikrofon

 

Austrian Audio OC707 - Kondenzátorový zpěvový mikrofon

Kondenzátorový zpěvový mikrofon Austrian Audio OC707 přináší profesionální zvukovou kvalitu jak pro potřeby studia, tak pro živá vystoupení. Zachytí i ty nejmenší nuance hlasového projevu, který reprodukuje nedotčený a přirozený.

OC707 je speciálně navržený, aby zachytil dynamiku lidského hlasu včetně těch nejjemnějších odchylek. Při snímání eliminuje nežádoucí hluk a dodává přednesu patřičnou hlasitost a hloubku. Zpěv tak skvěle zapadne do výsledného mixu, je detailní a jasný. Mikrofon redukuje na minimum proximity efekt, tonální charakteristika hlasu je zachována po celou dobu přednesu.

Srdcem mikrofonu je kapsle OCC7 s malou membránou a technologií True Condenser vyvinutá a postavená ve Vídni. Tři mikrony silná polyetylenová membrána potažená zlatem je mnohem robustnější než konvenční alternativy Mylar. Filtrační tkanina OCC7 zaručuje konstantní širokopásmové rušení a nechává tak vyniknout výhodám kardioidní charakteristiky s výjimečným útlumem zvuků přicházejících ze stran a zezadu kapsle.

O zcela nerušené snímání se stará patentovaná technologie Open Acoustic umožňující zvuku vstup do kapsle téměř z libovolného směru. Kontaktní body mezi kapslí a krytem jsou redukovány na minimum, pokročilá technologie materiálů a propracovaná mechanika snižují nežádoucí vibrace a eliminují odrazy v blízkosti kapsle. Důraz byl kladen i na nízkou náchylnost ke zpětné vazbě.

Austrian Audio přichází s mikrofonem, který má všechny přednosti mikrofonu studiového, dokáže ale čelit nástrahám každodenního používání na pódiu. Kombinace nízkého prahu vlastního hluku (19 db SPL) a vysokého maximálního akustického tlaku (151 db SPL) má za následek působivý dynamický rozsah. 

Směrová charakteristika je kardi

OC707 je vyroben v Rakousku z těch nejkvalitnějších materiálů, veškeré testování probíhá ve vídeňském závodě Austrian Audio.  

 

Austrian Audio OD505 - Aktivní dynamický zpěvový mikrofon

Aktivní dynamický zpěvový mikrofon Austrian Audio OD505 je určen především pro pódium, svoji úlohu ale s přehledem zastane i při studiových aplikacích. Nekompromisní robustní konstrukce a technologie Active-Dynamic kombinuje všechny výhody dynamického mikrofonu se zvukovou jemností a tonálními nuancemi mikrofonu kondenzátorového.

O zcela nerušené snímání se stará patentovaná technologie Open Acoustic umožňující zvuku vstup do kapsle téměř z libovolného směru. Kontaktní body mezi kapslí a krytem jsou redukovány na minimum, pokročilá technologie materiálů a propracovaná mechanika snižují nežádoucí vibrace a eliminují odrazy v blízkosti kapsle.

OD505 je ideální volbou pro zpěváky, podcastery nebo rozhlasové stanice. Jeho přirozený zvuk usnadňuje následný procesing, reprodukovaný signál zůstává transparentní a zvýrazňuje přednosti interpreta.

Superkardiodní směrová charakteristika se zaměřuje na zdroj signálu a maximálně eliminuje okolní hluk, ostatní zdroje (např. bicí souprava) tak nejsou neúmyslně zesilovány prostřednictvím vokálního mikrofonu.

Díky tomu je ideálním mikrofonem pro zkušebny nebo nahrávací studia, zejména pro relace s více nástroji nebo kompletními soubory.

Vestavěný pop filtr je speciálně navržen pro OD505 a eliminuje explosivní hlásky.

OD505 je vyroben v Rakousku z těch nejkvalitnějších materiálů, veškeré testování probíhá ve vídeňském závodě Austrian Audio. 

Austrian Audio tak přichází s mikrofonem, který je ideální pro každodenní používání.

 

Více info na stránkách výrobce. OD505, OC707