ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Co je nového

05.10.2021
AKG ARA – USB kondenzátorový mikrofon s možností volby směrové charakteristiky

 

USB mikrofon AKG Ara je primárně určen pro podcastery, bloggery, hráče a hudebníky, kteří uvítají přímé spojení a okamžitou možnost streamu nebo záznamu.

Rozlišení 24bit/96 kHz nabízí jasný a čistý záznam vokálních i nástrojových stop ve frekvenčním rozsahu 20 Hz až 20 kHz.

Ara umožňuje volbu mezi dvojicí směrových charakteristik, kardioidní a osmičkovou. Pro záznam jednoho zdroje zvuku je připravena klasická kardiodní charakteristika, pro více zdrojů je určena osmičková směrová charakteristika snímající jak z přední, tak i ze zadní strany kapsle.

Snadný a intuitivní plug-and-play provoz podporuje spojení s PC, Mac, iOS i Androidem, monitoring s nulovou latencí je možné přímo z výstupu na těle mikrofonu, kde je umístěn ovladač celkové hlasitosti i ovladač hlasitosti pro sluchátkový výstup.

Kromě integrovaného stojanu je možné umístit mikrofon na klasický držák stejně jako na stolní rameno. Balení obsahuje také USB kabel a redukci pro klasický stojan, součástí je i software Ableton Live 11 Lite.

Kromě skvělého zvuku je další předností mikrofonu moderní design. Díky svému vzhledu se Ara stane ozdobou podcastových, rádiových nebo streamovacích studií.

Tradice společnosti a spolehlivost jejích produktů se promítá i ve výrobním procesu tohoto mikrofonu. AKG Ara je jednoduchým řešením pro celou řadu aplikací, díky svým možnostem nabízí pokaždé bezchybné snímání v mimořádné kvalitě.  

 

Více informací na stránkách výrobce.