ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Co je nového

03.09.2021
Uzavřená Bluetooth sluchátka Hi-X25BT - Bezrátová. Digitální. Analogová

 

Největší předností uzavřených Bluetooth sluchátek Hi-X25BT je možnost dvojího připojení. Analogově, tedy po kabelu nebo digitálně, tedy bezdrátově.

Užijte si přesnost a jasnost oceněné technologie High Excursion, ať jste kdekoli. Komfort na profesionální úrovni - navrženo a zkonstruováno v Rakousku.

Dotykové ovládací prvky jsou vyvedeny v elegantním designu a umožňují vám základní ovládání zvukového zdroje. Pokud máte sluchátka připojena ke smartphonu a telefonujete, o křišťálově čistý přenos vašeho hlasu se stará integrovaný mikrofon.

Při přehrávání hudby přes Bluetooth lze sluchátka současně nabíjet připojením USB-C.

Díky vestavěné vysoce účinné baterii si můžete užívat až 30 hodin bezdrátového poslechu. 

Pokud jde o skvělý zvuk, neděláme kompromisy. Sluchátka Hi-X25BT používají oceněné ovladače řady Hi-X. Vývoj technologie Hi-X (High Excursion) je výsledkem desítek let zkušeností a nejmodernějšího inženýrství.

Snížením veškeré pohyblivé hmotnosti nabízejí sluchátka Hi-X25BT působivé dynamické vlastnosti a extrémně rychlou odezvu. Reprodukce bez zkreslení umožňuje lineární a přirozené vykreslení basů. Díky 25 ohmové impedanci poskytují sluchátka Hi-X25BT vždy maximální možný výkon, ať už posloucháte výstup ze sluchátkového zesilovače, analogový mix, klávesy, mobilní přehrávač nebo notebook. Vždy budete mít jasný a věrný zvuk, který vám umožní mít dokonalý přehled o vaší práci.

Představte si, že nahráváte píseň v profesionálním studiu, nebo že posloucháte svou oblíbenou hudbu na cestě metrem, voláte spoluhráčům nebo dokončujete mix písniček doma a to vše, aniž byste museli měnit sluchátka! Díky sofistikovanému skládacímu designu, který je v této cenové kategorii vzácný, jsou sluchátka v případě potřeby velice kompaktní a mobilní. Zároveň však zůstávají odolná díky robustní, z velké části kovové konstrukci.

I při nejdelších relacích vás sluchátka Hi-X25BT nezklamou. Jsou navržena tak, aby vám poskytovala pohodlí hodinu po hodině. Vyměnitelné náušníky jsou vyrobeny z měkké paměťové pěny a perfektně se přizpůsobí tvaru vaší hlavy.

Každý pár sluchátek Hi-X25BT je dodáván s výběrem snadno vyměnitelných kabelů a adaptérů:

  • Kabel 1,2 m USB-C
  • Kabel 1,4 m 3,5 mm jack
  • Adapter USB-C - USB-A
  • Adapter 3,5 - 6,3 mm jack

 

Součástí balení je pouzdro na sluchátka.