ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Co je nového

18.10.2021
JBL Eon One Mk2 - bateriemi napájené all-in-one řešení s vestavěným mixem a DSP

 

Společnost JBL navazuje na úspěšnou řadu Eon One její druhou vyspělejší generací. Kompaktní sloupový PA systém nabízí kromě reproduktorů i pětikanálový mix, efekty dbx a Lexicon, Bluetooth konektivitu a univerzální ovládací aplikaci JBL Pro Connect.

Systém je tvořen geometricky optimalizovaným polem osmi výškových reproduktorů a jedním destipalcovým subwooferem. Sestava pracuje s frekvenční odezvou 37 Hz až 20 kHz a maximálním SPL 123 dB, dostatečný výkon jí dodává vestavěný 1500 W zesilovač. Technologie Variable Power Performance automaticky optimalizuje výkon v závislosti na napájení - při napájení ze sítě poskytuje o 4 dB větší rezervu.

Snadno vyměnitelná baterie je pro zlepšení stability umístěna do distančního sloupku. Díky tomu zlepšuje i nízkofrekvenční odezvu a reprodukované basy jsou plné a čitelné. Na jedno nabití zvládne baterie až šest hodin nepřetržitého provozu.

Eon One Mk2 je vybaven kompletní sadou profesionálních efektů zahrnujících reverb, chorus a delay značky Lexicon, dbx DriveRack Inside, automatické potlačení zpětné vazby nebo osmipásmový ekvalizér. Moderátoři ocení funkci Soundcraft Easy Ducking snižující hlasitost hudby během mluveného slova. Provoz usnadňuje systém DSP presetů.

Univerzální aplikace JBL Pro Connect poskytuje vzdálený přístup k funkcím systému prostřednictvím mobilního telefonu nebo tabletu. Technologie ActiveSync zajišťuje, že je aplikace a systémový LCD display vždy v dokonalé synchronizaci. Eon One Mk2 nabízí streamování zvuku pomocí Bluetooth, najednou lze ovládat až deset jednotek.

S hmotností 19,3 kg je možné systém snadno přenášet. Úchop usnadňuje ergonomická rukojeť přizpůsobená manipulaci jedno rukou. Polypropylenový korpus je dostatečně odolný, aby zvládl i nejnáročnější podmínky. Každý systém, stejně jako ostatní produkty JBL, prochází více jak 100 hodinami testování a zátěžových zkoušek.

JBL Eon One Mk2 je ideální pro celou řadu situací. Výhody bateriemi napájeného all-in-one řešení ocení hudebníci, buskeři, ale také moderátoři, pedagogové nebo provozovatelé pohostinství. Systém lze úspěšně použít prakticky kdekoli.

 

Více info na stránkách výrobce.