ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Co je nového

23.02.2022
Austrian Audio Hi-X60 - profesionální sluchátka pro záznam, mix a mastering

 

Společnost Austrian Audio rozšiřuje svoji úspěšnou řadu sluchátek Hi-X6 o model Hi-X60.

Stejně jako u ostatních modelů řady je i u Hi-X60 hlavní devizou přirozený a prostorový zvuk, uzavřená konstrukce dovoluje použití i v hlučném prostředí, popř. eliminuje nežádoucí přeslechy.

Nejmodernější technologie Hi-X vychází z desetiletí výzkumu a vývoje profesionálních zvukových zařízení. Snížení množství pohybující se hmoty umožňuje působivé dynamické vlastnosti a rychlou odezvu. 44 mm velký měnič s lineární frekvenční odezvou odhaluje každý zvukový odstín a zabarvení, nabízí věrnou reprodukci bez zkreslení i při nejnižších frekvencích.

Zdvojená vrstva akustické pěny zabraňuje unikání zvuku ven a zároveň brání i vlivu vnějšího ruchu. Polstrování hlavového mostu má chytrý výřez snižující kontaktní tlak, v praxi to umožňuje dlouhodobé pohodlné používání.

Požadavek na flexibilitu a mobilitu zohledňuje skládací konstrukce. Nosné komponenty jsou celokovové, zajišťují odolnost, stabilitu a výdrž, pro přenášení jsou Hi-X60 vybavena lehkou kvalitní taškou. Všechny nejvíce namáhané díly jako jsou sluchátka, náušníky a kabel lze snadno vyměnit a prodloužit tak životnost produktu.

Zvukově jsou Hi-X60 otevřena širokému spektru posluchačů. Impedance 25 ohmů zajišťuje odpovídající výkon a dostatečnou rezervu při použití se sluchátkovými zesilovači, výstupy AD převodníků, analogovými mixážními pulty, mobilními přehrávači nebo notebooky. Tomu odpovídá i konektivita v podobě přiložených kabelů délky 1,2 m a 3 m, zamykací mechanismus jejich připojení a snadná redukce konektoru 3,5 mm na 6,3 mm.

Hi-X60 se vyrábí ve Vídni. Využívají ten nejlepší design a řemeslné zpracování pro co nejlepší zvuk. Absolutně čistý zvukový obraz ocení umělci, zvukoví inženýři a audiofilové.

 

Promo video.

Více informací na stránkách výrobce.